Кибеткә керүгә үк ирем матур кабакларны күреп алды да, балачактан исенә кереп калган әбисенең кабаклы-дөгеле-йөземле сумсаларның тәмен сагынып сөйли башлады. Мин дә шундый файдалы ризыкны би аз файдаланабыз уйлап куйдым. Нәтиҗәдә кабак алынды.
Сумса пешерү мәшәкатьлерәк эш дип, аларны ял көненә калдырып тордым. Һәм Юлия Высоцкаяның гади рецептына мөрәҗәгать итәргә булдым. Димәк, карри кушылган кабак ашы пешерәм. Бик тәмле булып чыкты бу аш. Сез дә, безнең яраткан Интертат.ру укучылары, бу ашны пешереп карагыз, кабакның бик тәмле ризык икәненә тагын бер кат инанырсыз. Kарри кушылган кабак ашы